idaisa

Ida-Marie Isaksson

Nytt jobb!

Lycka är en känsla som jag känner väldigt starkt just nu. Jag kom just hem från ett möte där jag skrev på ett anställningsavtal! På torsdag börjar jag jobba som Marknadskoordinator på ett företag i Helsingborg och jag tror att jobbet kommer att passa mig som handen i handsken. Jag har fått så himla bra vibbar och jag längtar verkligen. Det är på halvtid så att jag kommer att kunna ägna tid åt mitt företag också och just nu känner jag bara en sån himla härlig eufori och lycka. Det är rätt så coolt faktiskt. När jag hade bloggat ett bra tag och började förstå PR- & marknadsbranchen så sa jag högt till mig själv och andra att jag hade som mål att ta mig in i branchen med mina kunskaper och min erfarenhet. Nu har jag lyckats med det. Jag har uppnått ett av mina stora mål. Dags att sätta nya mål och fira!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina

  Stort Grattis 💞💫👋
  Men hoppas att du inte slutar blogga helt för att jag gillar dina inlägg. Du har så mycket inspierande inlägg som du skriver samtidigt som du har fötterna på jorden. 😙✌💞

 2. Sofia

  Åh så kul ! Grattis !! Har följt dig i flera år och du är verkligen en så härlig inspirationskälla. <3

  Kika gärna in hos oss , idag klär vi oss i vitt för att hedra dem barn som aldrig fick chansen . <3

 3. Frida

  Åh kul, grattis! Vill också jobba som marknadskoordinator eller liknande. Utbildat mig inom media och kommunikation men tycker jag lärt mig mer från bloggandet. Vilket företag, om man får fråga 🙂

stats