Ida-Marie Isaksson

smile

minitude-lightbox

hushylla-barnrum

Morning!

Måndag igen och ny vecka på intåg. Jag vaknade med ett leende på läpparna då det denna veckan kommer att hända en stor grej för mig. Jag kan förhoppningsvis berätta lite mer mycket snart!

Nu ska jag passa på att fota medan ljuset är magiskt och ta reda på mailkorgen. Vincents rum ska städas lite då han har röjt runt ordentligt därinne. Skönt att han inte har så förfärligt mycket grejer men han har verkligen fattat tycke för sitt Duplo och det är ju döden att städa upp alltså. Ser inte fram emot lego.
Ljusboxen i trä från Jollyroom är en riktig favorit på V’s rum. (den är på halva priset nu också, tips!) Jag köpte till några extraark men man kan ju lätt göra egna också eftersom det bara är att stoppa in ett A4. Den går att ansluta med sladd men också med batterier så man kan ha den på väggen, i en hylla, eller i fönstret, hur som. Lagom storlek. Gillar den verkligen!

Ha en fin vecka fina läsare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats