Ida-Marie Isaksson

Vårfeelings deluxe

inredningsblogg-idamarie-kok

indiska-ljusstake

Hej på er! Vilken underbar helg vi har haft hittills. Igår hade Micke ett event med HIF uppe på Väla och vi hängde på. Jag och Vincent tog en lunch tillsammans på Joe & The Juice och sen gick vi på en leksaksaffär och valde ut en gosedjurskanin som vi hade pratat om länge. Så himla mysigt att kunna göra lite såna speciella saker tillsammans, han börjar bli så stor. Han var så himla duktig i leksaksaffären och ställde snällt tillbaka allt han var nyfiken på efter att ha tagit sig en ordentlig titt. Till och med bilarna, där gick han med på att han skulle önska sig en av farmor och farfar. Jag var väldigt stolt över honom kan jag säga! Och Vincent var överstolt över sin nya kanin! Jag kilade också i på Indiska för att se om de hade den här kedjeljusstaken som jag såg en bild på häromdagen och det hade dem, wihoo. Så himla fin! Påminner om Klong Constella! När vi kom hem kikade Andy över en sväng, Vincents stora idol. Sedan kom hela familjen Christensen på middag och vi hade verkligen världens härligaste kväll. Våra kids leker så himla bra ihop och då blir det lätt för föräldrarna att umgås också!

Nu sover V sin lilla nap och vi ska käka en nyttig lurre. Sedan ska vi ut på bullerbygatan med alla andra vårdyrkare. Balanscykeln ska testas, fotbollen fram och det blir nog en och annan bulle i solen!


(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats