idaisa

Ida-Marie Isaksson

Influencernätverk startup & brunch på Nelly’s Food Etc i Helsingborg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var jag ju på Influencerbrunch och nätverksträff för bloggare på Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg. Det var så himla roligt och insprerande att hänga med dessa fina, glada, drivna & positiva tjejer. Prata erfarenheter, upplevelser, jobb, drömmar, karriär, barn ja you name it. ALLT! Så himla skönt att prata med folk i samma branch om såväl jobbiga upplevelser som drömmar och ambitioner. Vi bjöds på magisk brunch på Nellys Food Etc och skålade i mimosa på färskpressad juice, denna brunch är alltså helt otrolig! Bästa jag ätit. Allt man kan önska och lite mer, riktigt lyxig! 
 
Jag ser så himla mycket fram emot att dra igång occh bygga upp detta nätverk nu så att vi kan stötta, gå på event tillsammans och dra nytta av varann här i Helsingborg!

Här är de influencers som var där, in och kika på dem vettja. Några är mer aktiva på instagram!

 
 
 
Slö söndag här hemma, Vincent vaknade jättetidigt imorse så han är riktigt trött nu och vi tittar på Pippi i Söderhavet. Jag ska ta mig lite frulla snart men är fortfarande mätt efter gårdagen, först brunchen och sen gjorde vi en sån sjukt smarrig middag på en brasiliansk oxfilé. Det var det godaste jag ätit och vi åt seriöst ett kilo kött utan tillbehör, bara flingsalt. Det blir vår grillfavorit denna sommar tror jag!
Vi hörs sen darlings!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Vill egentligen inte stå här med en pekpinne, men Brasiliansk? Troligtvis färsk med? Eller hur färsk kan kött vara som kommer så långt bort ifrån? Tänk om alla kunde värna om Svenskt kött och sluta äta skit. Ja tyvärr är det inget bra kött som kommer därifrån… våra svenska bönder går på knäna för att folk väljer att inte värna om vårt eget.

    PS. Gillar dig mkt och är inne varje dag, men var bara tvungen att lämna en kommentar om detta. Ds.

stats