Ida-Marie Isaksson

Väntan

Så trött så trött. Här

händer det inte mycket förutom den underbara vårdpersonalen på intensivvårdsavdelningens ständiga jobb med pappa. Att det inte händer så mycket är både bra och dåligt. Bra på så sätt att det inte går åt fel håll med dåligt på så sätt att jag snart måste åka hem och då känns det jobbigt att inte veta att det blivit bättre. Så vi väntar och väntar. Jag sover i ett anhörigrum alldeles intill IVA men det blir inte mycket till kvalitetssömn. Min bror är här med mig och det är jag så innerligt tacksam för. Att jag har någon att dela detta med.
Imorgon får vi nycklarna till huset, det blev inte som jag hade tänkt. Men det känns helt oviktigt nu.
Kram Ida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats