idaisa

Ida-Marie Isaksson

Hittat i kameran

 
 
 
 
God morgon! Rotade igenom kameran och hittade en outfit jag snappade en varm och soliga dag för någon vecka sedan. En riktig go-to klädstil när jag vill vara bekväm. En urgammal, utvättad och mjuk oversize-skjorta, byxor från Ellos och sandalett från Skopunkten. Och så en hatt på det för att dölja min dåliga hårdag.
 
 
Sitter under filten och huttrar och försöker få lite ordning på mail och annat. Men jag ska snart krypa ner i sängen en stund och vila. Helst av allt skulle jag vilja hoppa på ett plan norröver igen. 
 
 
(inlägget innehåller adlinks)
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats