idaisa

Ida-Marie Isaksson

Nya soffor

 
En ny soffgrupp ska inhandlas så fort golvet är klart och vi har bestämt oss vad vi ska ha. Vi behöver känna in oss lite men det lutar åt en stor 3 sitssoffa och 2 fotöljer eller loveseats och en puff som man kan flytta runt lite efter behov. Jag har hittat några tänkbara alternativ och Sweef.se har grymt många fina soffor tycker jag. Jag älskar stilen på modulsoffan i dovt blå sammet högst upp och den kan man bygga precis som man vill. Och den klassiska vita soffan “valen” i loose linen är också helt magisk. Just dessa två ligger under “Sweef Lyx” men de finns i massa olika tyger, storlekar och prisklasser här om man inte är sugen på just loose linen.
 
 
Har just varit i huset och spanat in golvet, lite nervöst måste jag säga. Längtar tills det är klart!
Jag har sånt jäkla migrän idag och ont i en axel så jag fattar inte hur jag ska orka packa och fixa. Jag ska ta mediciner nu och lägga mig och vila en stund så hoppas jag det går över. Tur att farmor och farfar är här!
Ha en fin helg <3
 
 
Detta är inget sponsrat inlägg eller så men däremot så är det adlinks!
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Tusen tack för svar! Men hittar den verkligen inte, letat igenom heeela sidan😅😅😅 snälla om du orkar länka till den. Den turkosa med nitar 🙏❤

  2. Anonym

    Hej hej, vet du vart jag hittar den turkosa fåtöljen med pallen till någonstans? 🙂 Så snygg! Alltså den med nitar under den stora blåa till höger? 🙂

stats