Ida-Marie Isaksson

Whyred Tuxedo

 
 
 
 
Hej på er fina läsare! 
 
Vi kämpar på här hemma med packning och grejs med huset. Förkylningen är lite bättre men migränet är kvar så det blir en kraftansamling. Läget med pappa är oförändrat och det känns ju inte så kul förstår ni. Det plågar mig men jag skingrar tankarna genom att hålla mig sysselsatt, huset, bloggen osv. Att gå in här och skriva ett inlägg om något jag älskar, ex inredning, får mig att lysa upp och må så in i bängen bra. Det är min bensin! Och i såna här lägen gäller det att hitta de småsakerna man får energi och mår bra av. Så vi ses snart hörrni. Nu ska jag åka och titta till huset och sen direkt till Färghuset!
 
 
Men först ett litet tips – Ett par nya perfekta tuxedobyxor från Whyred jag köpte för ett par veckor sedan och har använt flitigt sedan dess.   Ursnyggt fall, kraftigt tyg och perfekt fit. Loooove! (innehåller adlink)
 
Ha en finfin söndag!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad är det för golv ni lägger in i det nya huset? Behöve rinspo innan våran flytt då vi också har det hemska golvet

stats