idaisa

Ida-Marie Isaksson

Sol och blommig sommarklänning

Inlägget innehåller reklam genom länk i samarbete med Bubbleroom

 
 
 
 

Äntligen lite sooool! Av med myskläderna och hoppa i sommarklänningen för första gången på länge. Herrejisses vilket kasst väder vi har haft här i Skåneland! Idag åkte min borde och Jans familj efter några mysiga dagar. Nu har vi två dagar för oss själva innan nästa besök kommer. 

Ikväll blir det bara fotboll, friidrott, god mat och hemmamys!
 
 
Klänningen kommer från Sisters Point / Bubbleroom.se. Den verkar tyvärr blivit slutsåld på bara några dagar 🙁
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej!
    Kan du göra ett inspirationsinlägg med tema "hall"? Älskar din stil och vi håller just nu på att renovera våran men kan inte hitta de perfekta möblerna. Hur ser er hall ut idag? När man googlar inspiration brukar endast 1 par skor stå framme men så ser inte vår verklighet ut med barn i huset…. 😉

stats