idaisa

Ida-Marie Isaksson

Nytt överdrag till soffan

 

Jag vill köpa ett nytt överdrag till vår soffa. Jag har spanat in ett överdrag från Bemz i loose linen. Den har så fina kappor som går ända ner till golvet och lite till. Så snygga! Bemz syr upp överdrag till alla möjliga ikeasoffor så att man kan förnya dem och göra dem lite mer unika. En massa fina material och färger att välja mellan.

Ursäkta att jag är lite passiv här just nu men nu går vi in på 6:e veckan med besök i huset. När vi har besök har jag inte lust att stanna upp livet och glädjen som pågår för att fota samt sitta på kontoret och blogga. Jag vill vara i det. Det är ju så sällan vi har dem här utsaget på ett år. Man får njuta av sommaren och semestern (de andras semester menar jag då, hehe)! Ha en finfin kväll så hörs vi snart igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Kan du tipsa om hallinredning? Hur ser er hall ut? Vi ska göra om våran och har ett barn o därmed en hel del skor. Älskar din blogg och din stil 😍

  2. Anna B

    Hej fina du,
    Tack för en fin blogg med massa stil & inrednings inspiration! Följt dig sedan Grekland 😃 Var har du köpt hyllorna samt mattan? Må gott!

stats