idaisa

Ida-Marie Isaksson

Äntligen en sommarkväll i Norra Hamnen

Idag körde vi en liten spontanare när vi kom hem från förskola och jobb vid 17. Vi orkade inte laga mat och frågade grannarna om de ville hänga med ner till norra hamnen och käka middag istället. Sagt och gjort, en stund senare (så lång tid det tar att komma iväg med 3 barn under 2,5 år) satt vi på Timjan & Tång’s uteservering i solen. Så härligt! Jag åt underbara Moules Marineres, Vincent åt en carbonara (bad  om den utan grädde för att slippa

 kladd, perfekt!). Micke åt en vegetarisk Pasta Pesto, alla var väldigt nöjda. Äntligen fick vi en sommarkväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats