idaisa

Ida-Marie Isaksson

Badrum på nedervåningen

Innehåller annonslänkar
 
 
 
 
 
Tack för alla tips på vad ni vill se mer av här på bloggen, det har gett mig en del inspiration till vad jag ska skriva om framöver! Man glömmer lätt vad man har visat och inte och jag har nog inte visat så mycket av våra badrum i nya huset?
 
Badrummet på övervåningen använder vi mest och där vill jag göra om lite i med nytt badkar och nån mer förvaringslösning, men det på nedervåningen är alldeles perfekt som det är. Jag gillar det gråa kaklet som går ihop med golvet och belysnignen i båda badrummen är super. En vit vägg och ett fönster gör att det känns väldigt ljust. Här har jag lite musthaves som ex favoritparfym och lotion som man tar på i sista sekunden innan man ska ut. Denna lotion från Clarins kan jag tipsa om, jag fick en mindre förpackning på posten och den tog slut fort så nu har jag köpt mig en stor förpackning. Älskar den! Den luktar så himla gott och går in i huden i ett nafs. 
 
Tvål & Handcreme Den gamla tvålfabriken
Matta – Mio
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats