idaisa

Ida-Marie Isaksson

On my wishlist

 

Födelsedag närmar sig och även om jag inte förväntar mig så mycket presenter så kan man alltid skriva en önskelista för sig själv, lite som en materiell en visionboard, right? Dessa godbitar från Newport Home står högt på min!

 
Nagel StoffGrapelamporVasBläckfiskljusstake
 
Hej på er alla bloggläsare och välkommen tillbaka efter semestern får man väl säga! Även om jag inte haft någon riktig semester så har jag medvetigt tagit det lite lungt ett tag nu för att ladda batterierna och komma tillbaka med motivation och ny energi. Nu är jag redo att dra igång igen! Jag känner nästa att jag är redo för höst, men sommarvärmen har nått hit till Helsingborg så det är lite blandade känslor. Man får passa på att nuta av de varma strålarna ett tag till! Winter is coming!
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats